Grupa "Models" intrigira javnost i decenijama nakon odlaska u istoriju. Možda je razlog takvom interesovanju činjenica da pojedine nekadašnje članice danas žive život iz bajke.

Jedna je i Sandra Nikolić, koja se udala za ruskog milijardera Andreja Meljničenka 2005. godine. Njena nekadašnja koleginica iz grupe Ivana Stamenković Sindi priznaje da odavno nisu u kontaktu.

"Meni je period u grupi "Models" bio lep, sada su neka druga vremena. Bile smo mlade, dosta smo radile, nismo imale neka neprijatna iskustva. Mlađi su dolazili, bilo je super, stvarno.  Sa Sandrom Meljničenko sa ne čujem, ona je preselila svoju porodicu, gotovo ni sa kim se ne čuje odavde. Njena porodica više nije ovde. Koliko bogatstvo menja ljude? Zaista ne znam. I nije mi žao što se nisam bogato udala, nisam imala nikad takve pretencije", rekla je za " Blic" Sindi koja nema nameru ponovo da staje pred oltar.

"Neću više da se udajem, dosta je jedna. Da se udajem sto puta, pa da se razvodim... Neka, dok je lepo... Kažu nam ljudi da smo skladni, zahvaljujem se svima", navela je bivša članica grupe "Models".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna