Mia Borisavljević otkrila je detalje crkvenog i građanskog venčanja koja će biti održana u julu.

"Nešto je gotovo, nesto će biti tek, a nešto ćemo verovatno i improvizovati na licu mesta. Bojan i ja sve proslave organizujemo rasterećeno i brzinski", rekla je pevačica za "Kurir", a na pitanje da li je uzbuđena, odgovorila je:

"Nisam, još uvek mi je to daleko i kao ima vremena".

Istog dana, par će krstiti i mlađu ćerku Teu.

"Moja kuma će biti moja dugogodišnja prijateljica, saradnica i prva komšinica, Jelena Trifunović . Drugima poznata kao tekstopisac, a meni kao veliki drug. Teu će da krsti Bojanov drug iz detinjstva Vladimir, koji je, takođe, i kum na venčanju", otkrila je Mia, koja će tom prilikom promeniti čak četiri venčanice.

"Imaću nekoliko različitih kombinacija. Za crkvu, za matičara, za žurku i za jedan performans koji pripremam", tajanstvena je bila Mia, koja sa Bojanom ima i stariju naslednicu Emu.

Mia Borisavljević važi za jednu od najzgodnijih dama na javnoj sceni, a kilažu održava treninzima i izbalansiranom ishranom.

"Nisam nikada bila na dijeti. Na pravilnoj ishrani jesam nekoliko puta, a od tada su mi ostala sva pravila i znanja o balansiranoj ishrani, koja primenjujem u svakodnevnom životu. Nekad više, nekad manje, zavisi od uslova u kojima se nalazim, ali nikada nisam gladna i nikada se ne prejedam, i to mi je zlatno pravilo. Samim tim, ničega nisam željna i ništa ne moram", zaključila je pevačica za pomenuti medij.

Još fotografija Mie Borisavljević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/miaborisavljevic Mia Borisavljević i Bojan Grujić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna