Sandra i Andrej Meljničenko proslavili su godišnjicu braka u Švajcarskoj u luksuznom zimovalištu svetskog džet-seta, Sant Moricu.

Okruženi masivnim Alpima od kojih zastaje dah i pogledom na fascinantna jezera, njihovi prijatelji imali su priliku da uživaju u savršenom vikendu, piše Story 30. avgusta 2015. godine.

VIŠE: Hvala ti, Nina: pogledajte kako je Aleksandar Milić Mili čestitao godišnjicu braka svojoj supruzi

O tome svedoče brojne fotografije koje su podelili njihovi gosti, među kojima su se našle Nina Badrić kao i Eva Kavali, supruga slavnog dizajnera Roberta Kavalija. Džastin Ošea, direktor prodaje u modnoj internet prodavnici My Theresa i njegova partnerka, modna urednica magazina Harper’s Bazara Veronika Hejlbruner uživali su u savršenom vikendu na čemu su se zahvalili svojim domaćinima.

VIŠE: Veličanstveni buket: kako je Kemiš iznenadio Zoricu Brunclik za godišnjicu braka (FOTO)

A photo posted by @justinoshea on Aug 30, 2015 at 9:53am PDT

"Hvala vam na savršenom ljubavnom vikendu, i čestitam vam desetogodišnjicu braka", napisao je Džastin podelivši delić neverovatne atmosfere koja je vladala među alpskim vencima.

A photo posted by @justinoshea on Aug 30, 2015 at 6:52am PDT

Zavirite na proslavu i putem naše FOTO-GALERIJE!

LepaiSrecna Slavni par Sandra i Andrej Meljničenko proslavio je deset godina ljubavi, a o njihovoj dirljivoj proslavi svedoče fotografije koje su podelili njihovi gosti... Pogledajte!