Jahta ruskog milijardera Adreja Meljničenka koju je nazvao "A", po svojoj voljenoj supruzi Sandri, bivšoj "Modelsici" i manekenki, jedna je od najvrednijih u svetu.

Procenjuje se da ova jahta vredi 300 miliona dolara, a dugačka je 118 metara, što je, radi približnije procene, dužina jednog fudbalskog terena.

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: zavirite u londonski raj Sandre Meljničenko pun umetničkih dela po njenom ukusu

Ona je za jedan modni magazin pokazala kako izgleda unutrašnjost njene jahte, a ono što se može primetiti da odiše glamurom i da je svaka stvar poprilično skupocena.

Svetlucavi momenti, mnogo svetlih boja, ali i nameštaja koji spada u red antikviteta samo su neki od detalja koji se mogu primetiti u unutrašnjem delu jahte.

PROČITAJTE JOŠ: Sandra i Andrej Meljničenko proslavili deceniju braka: evo ko je sve pozvan na nezaboravnu žurku! (FOTO)

Držači u kupatilu i drugim prostorijama su od plemenitih metala. Zidovi većine soba su prekriveni ogledalima i životinjskom kožom, a u gostinskoj sobi je sav nameštaj u beloj boji, izrađen od morske raže.

Ima čak tri bazena, od kojih je jedan masažni, sa dve stolice. Dno bazena je delom od stakla, a ispod bazena je diskoteka.

PROČITAJTE JOŠ: Domovi slavnih: vila Andreja i Aleksandre Meljničenko na Floridi vredna je vrtoglavih 13 i po miliona evra! (FOTO)

Na pramcu jahte nalazi se čak i pista za helikopter. Jedini tradicionalni detalj koji je Stark zadržao na jahti jeste kormilo, koje je od drveta.

Na ovom luksuzu srpskoj Modelsici zavidi pola sveta, a pri samom pogledu na jahtu, jasno je i zašto.

Izvor: Puls