O grupi "Models" govori se i decenijama nakon njenog osnivanja i odllaska u istoriju.  Prvu postavu činile su Nadežda Nađa Jokić, Ivana Berendika, Marijana Karanović Mimi, Sandra Nikolić, Ivana i Nevena Stamenković.  Članice su jedna po jedna napuštale grupu,a neke od njih žive život iz bajke.

Ivana Berendika je udajom za suvlasnika "Gugla" ponela prezime  Jermoluk. Nakon napuštanja grupe, gotovo da se u javnosti nije pojavljivala. Godine 2016. na svet je donela blizance i danas uživa u porodičnom životu.

Život o kom mnogi sanjaju, vodi i Sandra Nikolić, koja se udala za ruskog milijardera Andreja Meljničenka 2005. godine. Najbogatiji srpkinja ne dzovoljava da javnost ima uvid u njen život što je potvrdila i njena nekadašnja koleginica iz grupe Ivana Stamenković Sindi.

"Nisam ostala u kontaktu sa devojkama koje inače godinama ne dolaze u Beograd. Sa Sandrom Meljničenko i Ivanom Berendikom sam izgubila kontakt, ali one su sa svima iz Srbije prekinule komunikaciju, mislim da su i porodice preselile van naše zemlje", rekla je Sindi za "Blic" i dodala da bi volela da se okupe na kafi.

"Sa Nađom Jokić se čujem svakodnevno, ona mi je i najbolja prijateljica. Volela bih da se sretnem sa devojkama iz grupe, da se ispričamo, popijemo kafu, ali ne mogu da nas zamislim ponovo na sceni", rekla je Sindi.

Izvor: Lepa&Srećna