Lepa Lukić kaže da uživa u održavanju doma, ali da ima i prijateljicu koja joj oko određenih poslova pomaže s vremena na vreme.

"Ja zujim tamo, ovamo i ne mogu da zamislim da ću jednog dana da se zatvorim u kuću i da kažem "Ja ne mogu više"... Ja volim kuću, kuvam i spremam. Imam samo prijateljicu koja dolazi jednom mesečno da generalno sredi kuću, a ono sve drugo ja održavam", rekla je pevačica u emisiji "Premijera", pa se osvrnula na svoju ishranu.

"Svaki drugi dan kuvam, ali u maloj šerpi, u šerpici. Ja ne jedem suhomesnato, jedem samo kašikom. Verovatno i to ima veze. Nije da to radim da se čuvam, ne čuvam se uopšte. Ali ja to jedino volim", otkrila je pevačica.

Lepa Lukić o kuvanju
Youtube/Printscreen/GrandMagazinTvGrand 

Lepa je ispričala i da se odlično slaže sa koleginicama sa estrade, kao i da jedna drugoj često dele komplimente. 

"Ana Bekuta, Zorica Brunclik, Snežana Đurišić... Ja uvek njima kažem: "Pa i vi ste kraljice". A one kažu "Ne, ti, pa mi". To ne može da doživi pevač da mu kažu pevačice koje traju toliko dugo i prva liga su pevači. Ja sam Snežani Đurišić oduvek bila idol, kad je počela sa 12, 13 godina. Tako da, ja nisam pakosna, nisam ni na koga ljubomorna... Meni moje meso niko nije uzeo za 50 godina", zaključila je Lepa Lukić u pomenutoj emisiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna