Bojana Barović i Nikola Rokvić važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a u srećnom braku dobili su ćerku i sina.

Nikola kaže da njegova supruga u potpunosti razume njegov posao i da nimalo nije ljubomorna, iako veći deo njegove publike čine dame.

"Žene me vole i ja volim njih. Ceo život pevam ženama i to je uzajamna ljubav", rekao je Rokvić za "Blic" i dodao:

"Mislim da Bojana podržava to što sam rekao. Mi muškarci treba da vodimo računa o lepšem polu".

Nikola-Rokvić-Bojana-Barović
Youtube/Printscreen/Story.rs 

Podsetimo, i Bojana Barović je svojevremeno istakla da je Nikoli najveća podrška u svemu, kao i da bi ga podržala čak i u želji da se zamonaši.

"Bilo je trenutaka kada je Nikola pomišljao na monaški život, ne u smislu da bi nas ostavio, daleko od toga, već zato što je to njega izuzetno vuklo. I ja to potpuno mogu da razumem. To je bogatstvo koje duša može da oseti samo na takvom mestu. I kad dobijemo tu blagodat, taj blagoslov od molitve ili posta, to je nemerljivo s bilo kakvim ovozemaljskim životom, tako da ja mogu da razumem šta je njega vuklo. On je stvarno u jednom trenutku duboko ušao u veru, okružio se ljudima koji su u tome. Ali kasnije shvatio da je najbolje što čovek može da uradi implementirati taj duhovni život u ovaj koji živimo, uspeo je da nađe neku sredinu da živi zdravim duhovnim životom, a da nije monaški, koji je teško živeti ", opisala je Bojana u emisiji "Dok anđeli spavaju", voditeljke Marine Rajević Savić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna