Nikola Rokvić teško se miri sa gubitkom oca, slavnog pevača Marinka Rokvića koji je preminuo 6. novembra prošle godine, nakon borbe sa rakom pankreasa.

Mnogi kažu da Nikola sve više podseća na svog oca, a pevač se slaže sa tim i ima važnu poruku - da svakog dana svojim roditeljima treba pokazivati ljubav i nežnost.

"Primećujem i ja to. Sve više primećujem da ličimo, a to ranije nisam video. Naročito otkako je otišao. Kada imamo roditelje pored sebe manje obraćamo pažnju, ali kada neko ode i kada toliko nedostaje, shvatamo šta smo imali i koliko to znači i vredi. Poručujem zato svima: Volite svoje roditelje i svaki dan im kažite lepu reč i iskažite im ljubav, jer kako vreme odmiče prirodno je da počnu da nas napuštaju", kazao je Nikola Rokvić u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1.

rts_ng_17122019_0033.jpg
ATA / Antonio Ahel 

On se osvrnuo i na poslovne obaveze koje ga čekaju u predstojećem periodu, te istakao da je zahvalan što sada, nakon teškog perioda izazvanog pandemijom korona virusa, ponovo nastupa u meri u kojoj je navikao.

"Mnogo je posla, hvala Bogu, i imam već dogovorene nastupe za ceo septembar i oktobar, a spremam i novu pesmu koja će izaći u narednih mesec dana. Jako sam zadovoljan. Malo će biti komercijalnija u odnosu na ono na šta je publika od mene navikla", rekao je Nikola Rokvić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna