Dragana Katić objašnjava da je razlog tome što je "krila" partnere upravo to što je ona deo javnog sveta i nije želela da i muškarce sa kojima je imala ljubavne veze izlaže pritisku javnosti.

"Prosto smo imali takav dogovor. Uvek sam birala partnere koji su uspešni u svojoj sferi posla i niko nije trebalo da bude moj pratilac. Gde god da bih se pojavila sa nekim on bi bio moj pratilac, a ne on, to što jeste, tako da je svako od nas obavljao svoj posao. Uz dogovor apsolutno sve može da se sredi. Ja sam se na svim javnim događajima pojavljivala sama, a moji partneri su bili partneri iz senke, da tako kažem", rekla je voditeljka u intervjuu za "Svet".

Mnogi se pitaju kako to da nikada nije stala na "ludi kamen".

"Pa ne mora svaka lepa žena da se uda, nigde ne piše to pravilo. Meni prosto to nije bio izazov i nešto što moram da uradim, što mora da mi se desi. Prosto mi se nije tako zalomilo. Ja sam imala duge, lepe, uspešne veze u kojima sam uživala i negde me je to ispunjavalo.Taj papir mi nije predstavljao ništa bitno i sada je to tako prošlo. Što bi rekli, takav mi je grah pao", rekla je Dragana kroz smeh.

dragana katic portret.jpeg
ATA / Antonio Ahel 

Voditeljka je blizance Bojana i Bobana dobila sa nekadašnjim partnerom koji ju je ostavio dok je bila u drugom stanju. Sama ih je izvela na pravi put i ponosna je u kakve ljude su izrasli njeni sinovi.

"Svega se čovek uplaši kada dođu problemi. Kada je lepo, sve možeš sam, a kada dođu problemi i izazovi, kada treba da rešiš nešto sam kao roditelj, da doneseš krupnu odluku - sve je teško. Apsolutno sve. Ali, koliko god da je teško ne može se opisati ta nemerljiva sreća kada uspeš u nečemu, kao što sam ja konkretno uspela - da imam dva mlada, zdrava, čista, moralna, uspešna bića koja samostalno idu svojim putem i ostvaruju svoje snove i ciljeve, a i dalje su u kontaktu sa svojom majkom", rekla je Dragana za pomenuti medij, pa se osvrnula i na to kako je na njene naslednike uticala njena popularnost:

"Uticala je, imali su različite faze u životu, i kada im je prijalo i kada im nije prijalo. Kad je Boban bio mali i pošao u školu nije mu prijalo što sam ja radila 'Grand šou' jer su ga prozivali da je moj sin. Bojanu je, recimo, to prijalo i bilo mu je jako simpatično. Onda s vremenom, budući sam ja sa njima pričala apsolutno o svemu, oni su shvatili da je to posao kao i svaki drugi, samo što me, eto, malo više ljudi zna. Oni su to prihvatili i vrlo brzo posle toga nisu više imali nikakav problem. Samo su se u početku malo smenjivala raspoloženja. Oni su zaista svoje uspehe sami izborili, svoje škole i svoje državne fakultete sami završili, uz moju samo moralnu podršku."

Još fotografija Dragane Katić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Dragana_Katic Voditeljka Dragana Katić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna