Ksenijina trudnoća sa naslednikom Danilom bila je rizična, a onda je usledio prevremeni porođaj, zbog čega je voditeljka danima bila odvojena od sina, koji je prebačen na Institut za neonatologiju.

"Danilo je naše čudo. Bilo je i rizično i naporno i stresno. Ne znam kada ću se osloboditi svih strahova, zbog borbe koju smo zajedno od prvog dana vodili, ali rezultat je najvažniji, a to je da je on živ, zdrav i presladak", počela je Ksenija svoju priču za "Hello".

Ksenija je nekoliko nedelja pre porođaja bila u bolnici zbog komplikacija, a budući da je sina rodila pre predviđenog termina, usledili su novi dani borbe i neizvesnosti.

ksenija bujisic trudna
Instagram/Ksenija Bujisic 

"Tada sam prvi put osetila šta znači biti bespomoćan, kada si najpotrebniji nekom ko ti je najvažniji. To ne može rečima da se opiše, taj strah i sve što te čeka, već si dovoljno umoran od neke prethodne borbe, a zapravo te tek čeka ona najvažnija. Mogu slobodno da kažem da je taj momenat kada sam ga iz Narodnog fronta ispratila na Institut za neonatologiju ujedno i najsrećniji trenutak u mom životu, jer sam ga upoznala i prvi put videla, a sa druge strane možda i najteži i najtužniji, jer je tek tada krenula borba i bitka koja je do sada u mom životu bila i najteža i najvažnija", ispričala je voditeljka i dodala:

"Ni u jednom momentu se nisam predala, niti sam smatrala da će se neke druge opcije nama desiti, osim pobede. Otkada smo se upustili u to zajedno, u tu rizičnu trudnoću i sve ono što smo prošli kasnije, znala sam da drugačije osim da oboje budemo živi i zdravi ne može da bude".

Kada je njen naslednik odveden na Institut za neonatologiju, voditeljka je vraćena u bolnicu, jer je nju čekala operacija.

"Mogla sam da se fokusiram na još jednu rundu životne borbe, koja je usledila kada je stigla dijagnoza - "acreta previa centralis". Nije retkost da posle teške trudnoće, kakvu sam ja imala, deo posteljice ostane zalepljen u telu. Nažalost, ni mene to nije zaobišlo", ispričala je u intervjuu za pomenuti magazin.

Kseniju su kod kuće čekali roditelji, suprug Miljan i starija ćerka Lora, koja sada ima tri godine.

"Loru su čuvali moji roditelji, koji su kasnije čuvali i Danila, jer smo ga izveli sa Instituta, a ja sam kroz nekoliko dana ponovo završila u bolnici. Ali bila sam mirna, jer su moja deca bila poverena mojoj mami, kojoj najviše na svetu verujem", rekla je voditeljka televizije "Prva".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna