Nkola Rokvić i Bojana Barović već celu deceniju se vole istim intenzitetom. Njihovu veliku ljubav upotpunilo je rođenje dece, prvo ćerke Leone 2016. godine, a tri godine kasnije i sina Simeona. Pevač i manekenka kroz deceniju, koliko kroz život jedno uz drugo koračaju, prošli su kroz različite izazove, a međusobna tolerencija i razumevanje su temelj njihovog jakog odnosa.

Nikoli je vera veoma važna, a u njoj je posebnu snagu pronalazio kada je saznao da mu je otac, Marinko Rokvić, oboleo od neizlečive bolesti. Porodici je govorio da će se zamonašiti, a supruga je i tada pokazala razumevanje.

"Bilo je trenutaka kada je Nikola pomišljao na monaški život, ne u smislu da bi nas ostavio, daleko od toga, već zato što je to njega izuzetno vuklo. I ja to potpuno mogu da razumem. To je bogatstvo koje duša može da oseti samo na takvom mestu. I kad dobijemo tu blagodat, taj blagoslov od molitve ili posta, to je nemerljivo s bilo kakvim ovozemaljskim životom, tako da ja mogu da razumem šta je njega vuklo. On je stvarno u jednom trenutku duboko ušao u veru, okružio se ljudima koji su u tome. Ali kasnije shvatio da je najbolje što čovek može da uradi implementirati taj duhovni život u ovaj koji živimo, uspeo je da nađe neku sredinu da živi zdravim duhovnim životom, a da nije monaški, koji je teško živeti ", opisala je Bojana u emisiji "Dok anđeli spavaju", voditeljke Marine Rajević Savić. Nikola je njenu priču potvrdio i istakao da mu je Bojana mnogo promenila život.

"To je ta prva moja spoznaja duhovnosti, svaka tema je bila vezana za duhovnost, hteo sam svima da prenesem to kako sam ja goreo u veri, ali ne može to tako. Ja sam čovek koji ima porodicu, ima decu i moja kelija je moja porodica. Tako živim i pokušavam da nađem taj neki uzani put, porodični, a što se tiče monaštva, možda jednog dana kad izvedem decu na pravi put. Moja Bojana je veliki čovek, veliki prijatelj, ona je jako uticala na moj život, naravno, svaka žena utiče na život muškarca, ali ona je nadogradila tu neku empatiju, ljudskost. Tri u jednoj i žena i sestra i drug. To je Marinkova pesma. Ona je videla tu moju želju i ljubav da je rekla: ‘Nikola, ti ako budeš želeo da kreneš tim putem, daću ti blagoslov‘", ispričao je Nikola.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna