Viki Miljković i Ceca Ražnatović počele su da se druže u ranom detinjstvu, a prijateljstvo su krunisale na najlepši mogući način - kumstvom. Uvek su jedna tu za drugu, podržavaju se i bodre, a kako je Miljkovićeva sa suprugom Tašketom počela da se bavi prodajom nekretnina, mnoge je zanimalo da li je i kumi Ceci prodala stan.

"Za Cecu imam nešto posebno, ali to je između nje i mene i ja to ne bih da otkrivam",  rekla je pevačica koja nij eželela da potvrdi glasine da je Anastasijin dečko, Nemanja Gudelj kupio stan u Beogradu na vodi.

"Ne mogu da potvrdim, dosta javnih ličnosti je kupilo stan preko nas na naše veliko zadovoljstvo, ali mi čuvamo poverenje svojih klijenta i ne bi bilo lepo da istaknem bilo koga. Na naše veliko zadovoljstvo mnoge javne ličnosti nam poklanjaju pažnju. Tu je mnogo javnih ličnosti iz sveta muzike, sporta, glumci i dijaspora", bila je misteriozna Viki.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna