Kao što pola Srbije slavi Svetog Nikolu, tako je nekako i na estradi. Ovu slavu proslavljaju Ceca Ražnatović, Viki Miljković, Željko Joksimović i mnogi drugi.

Ceca Ražnatović je ranije znala da objavi mnoštvo slika sa slave, pa i sa pripreme, ali je ovog puta ostavila javnost bez mnogo detalja. Na Instagramu je osvanuo samo jedan njen snimak na kojem se vidi kako folk zvezda uživa u pesmi, a mnogi su bili iznenađeni što je vide u jednostavnoj beloj košulji.

Anastasija je dočekala svoje društvo u crnoj kožnoj haljini koja otkriva jedno rame, dok su sestre Rodić došle superdoterane - Bojana u deseniranom odelu, Nataša u crnoj a Bogdana u tamnobraon haljini sa efektnim providnim detaljima.

Svečanu slavsku trpezu su mogli da vide pratioci pevačice Viki Miljković, dok je u domu Željka Joksimovića za pogled na atmosferu bila zadužena njegova ćerka Mina - detalji su u galeriji slika!

Instagram / raznatovicanastasija, Instagram / cecaraznatovic Detalji sa slavlja!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna