Supruga Biljana i njihove tri ćerke ceo su svet Aca Pejovića. Iako se gotovo nikada u javnost ne pojavljuje sa njima pevač ne krije da je beskrajno ponosan na uspehe svojih ćerki. Magdalena je diplomirala na "FON-u", Marija je budući lekar, a Iva već sada pokazuje da će biti uspešna baš kao njene sestre.

 "Preponosan sam na to u kakve su ljude Magdalena i Marija izrasle. Iva je još devojčica, ali njih dve su već odrasle osobe. Osim činjenice da je jedna nedavno diplomirala, a da je druga sjajan student medicine, srećan sam kada vidim kako se ponašaju u društvu, kakve su osobe, koliko su omiljene i kako na savršen način umeju da izbegnu zamku javnosti u koju deca ljudi koji se bave javnim poslom mogu da upadnu. Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke, jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame",  rekao je svojevremeno za "Hello!", a sada ispričao da je najmlađa ćerka miljenica cele porodice.

"Iva je, baš kao i svi šesnaestogodišnjaci, u iščekivanju punoletstva i te magične brojke 18. Ona najviše uživa od svih nas, jer je apsolutna miljenica svih. Pritom je toliko šarmantna da nas sve prevesla za sekund. Sestre su takođe slabe na nju, tako da, kada joj Biljana i ja ignorišemo neku želju, spas potraži kod Magdalene i Marije", rekao je za "Story" pevač koji je uspeo ćerkama da usadi prave vrednosti.

"Zahvaljujući ljubavi i odnosu prema životu. Normalne škole, državni fakulteti, vožnja do škole gradskim prevozom, istinom protiv svih dignutih nosića, tinejdžerskog doba... Ma, žive kao sav normalan svet", rekao je Pejović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna