Ceca Ražnatović najzad je upoznala Anastasijinog dečka, Nemanju Gudelja, koji inače živi u Sevilji.

 "Sjajno je proteklo upoznavanje. Stvarno ne znam da vam dam odgovor na ta vaša pitanja. Nemanja je napravio jedan gest sinoć i izazvao mi suze na oči, ali ja o tome neću da pričam. Nije je verio, juuu. Uvek sam poštovala džentlemene, bila sam udata za jednog takvog", rekla je o fudbaleru Ceca koja je ćerku, ipak, savetovala da se ne udaje jer je još mlada.

"Tasa stalno priča o Nemanji! Baš se zaljubila, veruje da je on pravi čovek za nju. Često ide kod njega u Španiju i bliska je sa njegovom sestrom, bratom i majkom. Da Nemanja ima ozbiljne namere, pokazao je tako što je sa celom svojom porodicom otišao u utorak da upozna Cecu! Ta zajednička večera Ražnatovića i Gudeljovih prošla je odlično! Ceca je čak zaplakala kad je Nemanja poklonio svojoj devojci umetničku sliku, na kojoj su ona i njen pokojni tata Arkan", rekao je izvor za "Informer" i dodao da su mnogi očekivali da Nemanja baš te večeri zaprosi Anastasiju:

"Sve je bilo toliko idilično da su neki bili ubeđeni da će Nemanja u nekom trenutku kleknuti i izvaditi prsten. To se, međutim, nije desilo, ali sam čuo da Gudelj planira uskoro to da učini, možda već za nekoliko dana kad bude otputovao sa Anastasijom na Ibicu! To luksuzno putovanje je njegov poklon Anastasiji za njen 24. rođendan", kaže izvor i ističe da Ceca savetovala ćerku da se još ne udaje.

 "Nije ti pametno da se udaješ tako mlada! Nemanja je divan, ne mogu nijednu ružnu reč da kažem o njemu, ali nemoj da žuriš sa brakom. Treba prvo da gradiš karijeru, a kako ćeš to uspeti ako živiš u Španiji?! Imaj, ćero, svoje parče hleba, a brak ti neće pobeći", navodno je Ceca rekla ćerki.

To je potvrdila i Marija Šerifović koja je bila na Tasinoj rođendanskoj žurci.

"Ceca ne bi volela da se Tasa uda, rekla mi je to! Čini mi se da bi Anastasija baš volela da bude u braku sa Nemanjom, ali Ceca smatra da joj je ćerka još mlada za to", rekla je Marija.

Anastija i Nemanje se ne razdvaju. Ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je pevačicu i fudbalera u jednom beogradskom tržnom centru,a njihove fotografije pogledajte u galeriji ispod.

Youtube / Printscreen / Paparazzo Lov // DNK Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u tržnom centru

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna