Priče o venčanju Petra Graša i Hane Huljić ne prestaju. I pre svadbe se dugo pričalo o ovoj vezi kao o "nepriličnoj" ljubavi, zbog razlike u godinama ali i prijateljskog odnosa pevača sa Haninim ocem Tončijem

Poseban problem je za javnost i bila i Grašova, 24 godine duga, veza sa Danijelom Martinović koju sada mnogi sažaljevaju. Upravo takvima je usta "zapušio" Grašov kum Dino Rađa, napisavši da je Danijela otišla od Petra, a ne obrnuto kako mnogi veruju. Sada je "na tapet" stigla i svadbena torta, čija je slika objavljena na društvenim mrežama. 

Mnogima je zasmetala njena jednostavnost, činjenica da ima samo "jedan sprat"  ili, bolje rečeno, "prizemlje", umesto velelepnih poslastica kakve smo navikli da viđamo na veseljima. Ukrašena samo kremom, nije imala ni jednu jedinu dekoraciju, ali ju je kuvar Tomaž Kavčić poslužio s toliko ponosa da je, verovatno, ukus fenomenalan.

Podsetimo, Hana i Petar nisu želeli ništa spektakularno na svom venčanju, imali su samo pedesetak gostiju, a mlada je nosila retro venčanicu sa skromnim buketom šlajera i kratkim velom. 

Jadran Babić Petar Grašo i Hana Huljić venčanje

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna