Hana Huljić je, po mišljenju mnogih njenih obožavalaca, najlepša trudnica koju su videli u poslednje vreme, a svi ističu koliko izgleda prirodno i skromno. Upravo takve su i njene najnovije slike iz Venecije, na kojima pozira u jednostavnoj, sportskoj odeći.

Skoro bez imalo šminke i sa blagim osmehom na usnama, supruga Petra Graša uživa u romantičnom italijanskom gradu, a mnogi se pitaju - gde je on?

Budući da je ubrzo posle svadbe pevač već imao u pripremi nekoliko koncerata,  veruje se da nije bilo mogućnosti da tada otputuje sa svojom mladom suprugom na medeni mesec. Zato je, možda upravo on sa Hanom i stoji iza kamere? 

Ako je tako, odabrali su pravo vreme, jer je njena trudnoća već poodmakla i uskoro neće biti baš preporučljivo da Hana bilo kuda putuje. Mada izgleda odlično i nije dobila na kilaži previše, stomačić je već porastao - pogledajte galeriju slika!

Instagram / hana.huljic Žena Petra Graša u Veneciji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna