U regionu se priča samo o jednom venčanju - za subotu je zakazana svadba Petra Graša i Hane Huljić, a popularnost ovog ljubavnog para raste iz dana u dan.

Tome je doprinela i slava mladinog oca, Tončija Huljića, poznatog kompozitora i muzičkog producenta, ali i majke Vjekoslave, koja je autorka tekstova nekih od najpoznatijih  pesama koje publika obožava. U pratnji tridesetak gostiju, oni će se okupiti na crkvenoj ceremoniji venčanja u Splitu, a za nevericu je podatak da se odabrana crkva još krije od nekih gostiju! Naime, Petar i Hana žele da sebi obezbede što veću privatnost, pa se mnogi detalji o ovoj svadbi ne saopštavaju. 

Navodno će u crkvi biti samo mladenci i kumovi, Domenica Žuvela i Dino Rađa, rekao je izvor blizak paru za 24sata.hr. Biće zabranjen pristup i obožavaocima i fotoreporterima, a priča se kako će se venčanje održati u popodnevnim časovima. Slavlje nakon crkvenog venčanja svakako će biti u Grašinom bivšem restoranu na Sustipanu. Izvor kaže da mladenci planiraju da angažuju telohranitelje kako niko nepozvan ne bi mogao da uđe na njihovu proslavu, a biće zaštićeni ulazi u restoran. 

Ipak, procurile su informacije da Hana, kao i njena majka i kuma Domenica nositi haljine splitskog modnog brenda. Grašo je navodno kupio odelo u inostranstvu, a Tonči Huljić, koji je poznat po ekstravagantnim sakoima, ima spremno specijalno odelo za svadbu ćerke jedinice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna