Najveća muzička zvezda naših prostora,Zdravko Čolić, decenijama pleni srca svih, a dame uzdišu za samo jednim njegovim pogledom. Miljenik publike je začarao sve svojim čudesnim glasom, ali i pojavom koja kao da se ne menja. Žene posebno zanima i njegov recept za podmlađivanje!

U 72. godini pevačka legenda izgleda kao momak, a za njegovu vitku figuru zaslužna je ne samo ishrana već i redovno bavljenje sportom. Zdravko uživa u trčanju i ta aktivnost mu omogućava i da svakodnevno bude na svežem vazduhu.

Međutim, to nije jedini način na koji se popularni pevač koristi kiseonikom kao moćnim sredstvom za jačanje zdravlja i podmlađivanje. Kako piše Hello, legendarni Čola se podvrgava i tretmanu u hiperbaričnoj komori i to doprinosi vitalnosti čitavog njegovog organizma. 

U ovoj posebnoj kapsuli se kiseonik udiše pod povećanim pritiskom pa on, putem krvi, brzo stiže do svih ćelija i tkiva u organizmu. Efekti su mnogostruki. Zaustavlja se rast bakterija, usporava starenje ćelija, poboljšavaju mentalne funkcije.

Ovakvi tretmani su sportistima omiljeni, jer se zahvaljujući njima brže oporavljaju nakon povreda. Podstiče se proizvodnja kolagena, pa se regeneriše i kožno i potkožno tkivo.

Izuzetno je važno da se tretmani obavljaju uz nadzor i prema svim preporukama lekara, jer boravak u hiperbaričnoj komori nije bez rizika. Osim anksioznosti i klaustrofobije koju može da izazove i provocira, moguće su i neke povrede - na primer, sinusa, pluća i očiju. 

Kod popularnog Čole tretmani sigurno odlično deluju, a koliko dobro pevač izgleda, pogledajte u galeriji slika!

Kurir / Dragana Udovičić, Youtube / Zdravko Čolić Pevač mladolik u osmoj deceniji!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna