Katerina Tihonova, mlađa ćerka Vladimira Putina, odlučila je da počne sa jačim tretmanima podmlađivanja kože, premda ima tek 35 godina. Kako pišu nemački mediji, u Minhenu se podvrgla "vampirskom" tretmanu, koji je proslavila Kim Kardašijan, a redovno koristi i botoks.

Drugi naziv je PRP, terapija krvnom plazmom, a počinje vađenjem krvi i njenom preradom kako bi se dobila vrsta krvnih filera. Oni se ubrizgavaju u dezinfikovanu i anesteziranu kožu, a efekat je podmlađeno lice i vrat, "ispeglane" sitnije bore, smanjeni ožiljci i fleke, kao i lepši volumen i tonus.

Za ovakav rezultat zaslužni su trombociti bogati faktorima rasta, a kako se koristi krv same pacijentkinje, nema opasnosti od alergije ili drugih negativnih reakcija.

Da bi se postigli dobri efekti, savetuje se da se uradi tri tretmana, u razmaku od po mesec dana. Kozmetičari tvrde da se time rezultati održavaju oko godinu dana, kada treba ponoviti tretman. Katerina je, navodno, već počela i sa botoksom, kao i sa hijaluronskim filerima.

Interesovanje za njen život u medijima je posebno pojačano u poslednjih dva meseca, kad je pažnju privukla i vest da je njen partner Igor Zelenski, mada nema nikakvih rodbinskih veza sa ukrajinskim predsednikom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna