Peđa Stojaković jednu od najlepših Grkinja upoznao je u Solunu dok je igrao za Paok, a ljubav se rodila na prvi pogled. Kako se pisalo, mnogi su u početku osporavali njihovu vezu zbog razlike u godinama, iako je Aleka od Peđe starija samo tri godine.

Aleka je odlučila da svoj život podredi suprugovoj karijeri, pa se svoje manekenske odrekla kada su se preselili u Ameriku, dok je Peđa igrao u NBA-u, i u potpunosti se posvetila porodici.

Par ima troje dece, dva sina i ćerku, a Stojaković je jednom prilikom istakao da su deca njihovo najveće blago i da je oduvek priželjkivao veliku porodicu.

"Da je do mene, imao bih petoro ili šestoro dece. Ali ja znam kroz šta Aleka prolazi, to nije nimalo jednostavno - porođaj i sve što ga prati. Ona je srećna sa brojem tri, a ja mislim da je to pristojno velika porodica. Naravno da menjam pelene. Toga se ne treba stideti. Uživam da brinem o mojim bebama", rekao je svojevremeno slavni košarkaš.

Kada je okončala manekensku karijeru, Aleka Kamila posvetila se vođenju dečje fondacije koja nosi ime njenog supruga

Inače, Peđa Stojaković je jednom prilikom otkrio i da slobodno vreme provodi na jednom seoskom imanju, kao farmer, gde vozi traktor i čuva ovce. 

"Gradski ljudi to ne bi razumeli, ali ovo je moj način života", rekao je on svojevremeno.

Još fotografija Aleke Kamile i Peđe Stojakovića pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/alekakamila Peđa Stojaković i Aleka Kamila

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna