Fotografije u venčanici koje je Tanja Savić objavila na svom Instagramu napravile su pravu pomenju. Kao mesto venčanja Tanja je navela Banjaluku što je podgrejalo sumnje da je tajanstveni mladoženja niko drugi do gradonačelnik Draško Stanivuković kojeg su povezivali sa pevačicom.

Međutim, Tanja je snimala spot, a Banjaluka je, čini, se bila samo svojevrsna provokacija. Fanove je razočaralo što do venčanja nije došlo, a svi se se zapitali kako je ovaj šok podneo Tanjin bivši suprug Dušan Jovančević

Tanja je sa Dušanom bila u braku 11 godina, a odluku da se razvede donela je, kako je ispričala, kada je odveo sinove u Australiju bez njenog pristanka. Pevačica je posle godinu i po dana mučne borbe dobila starateljstvo nad sinovima Maksimom I Đorđem, a u javnost su isplivali detalji iz njenog braka. Govorilo se da je Dušan dominatan u njihovom braku, te i da kontroliše pevačicu, a Tanja je nekoliko puta istakla da je srećna što je najzad slobodna da odlučuje o svom životu.

"Zabranjivao joj je da se druži sa kolegama, čak i kontakt sa roditeljima i rođenom sestrom. Nije imala hrabrosti da se skloni od njega. Optužio me je da sam uzimao njene pare od Jutjuba. Naravno da to nisam radio. Prekinuli smo da se družimo upravo zbog njega, jer joj je on sve branio", ispričao je svojevremeno Tanjin prijatelj Bane Đokić.

 Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna