Otkako je okončala brak sa Dušanom Jovančević, ljubavni život Tanje Savić je pod budnim okom javnosti. Šuškalo se da je u vezi  sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a pevačica vezu nije ni potvrdila, niti demantovala.

"Mislim da je to više bila želja medija da konačno pronađem srodnu dušu, nekog ko će odgovarati meni i mom temperamentu. Posle svega što sam prošla i prilično ojačala, novinari su zaključili da mi treba neko jednako jak, pa su mi prikačili dotičnog. Nije mi smetalo, štaviše, bilo mi je simpatično",  ispričala je za emisiju "Premijera" koja dosta vremena provodi u Banja Luci.

Ipak, njena najnovija fotografija ostavila je sve bez teksta. Naime, pevačica je pozirala u venčanici, a za lokaciju je označila upravo ovaj grad.

"Dan venčanja 23.5.", napisala je Tanja. I dok mnogi pevačici čestitaju, ima i onih koji misle da je venčanicu obukla za potrebe novog spota.

Udala se Tanja Savić
Instagram/Tanja Savic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna