Tanja Savić je nakon godinu i po dana borbe uspela da sinove Maksima i Đorđa dovede iz Australije, u koju ih je otac Dušan Jovančević samoinicijativno odveo. Bivši suprug je ovu sudsku odluku teško podneo, pa je istakao da mu je uskraćen kontakt s decom.

"Uživam sa svojom decom i to mi je jedino bitno. Dušan me ne zanima.On se oglašava u medijima, a nije javna ličnost, čak je i mene zvao. Ne želim da dajem na značaju jednom takvom čoveku. Dokazala sam ko sam i šta sam, i to mi je važno, a on me ne zanima", rekla je Tanja koja ne želi da se prepire preko medija.

"Ne želim da se ovo više nastavlja, muka mi je svega. Ispadam u javnosti kao neka najgora tračara, a to ne želim. Samo želim da budem srećna sa svojom decom i sada uživam u njima",  ispričala je Tanja za Alo!, koja ne krije da je deci zabranila kontakt s ocem.

"Ne želim da se bakćem sa Dušanom. Deca s njim nisu u kontaktu jer su tada mnogo bolji i mirniji. Čim se čuju s njim, postanu agresivni i počnu da bacaju stvari po kući. Za sada sam im uskratila svaki kontakt s njim jer je tako najbolje, a to mi je i dečiji psiholog savetovao",  rekla je ona i dodala:

"Kakva bih ja majka bila, kada bih dozvolila da mi deca propadaju pred očima, a da ja ne reagujem na to i da ignorišem njihovu agresiju",  zaključila je Tanja.

Izvor: Lepa&Srećna