Tanja Savić je poslednjih nedelja na udaru tekstova u medijima u kojima je muž Dušan Jovančević, navodno, optužuje za razne stvari koje je činila u vreme dok su bili zajedno.

Najviše preti kako će je "raskrinkati" i "pokazati njenu pravu prirodu", ali pevačica je Dušana napustila pre godinu i po dana i nema nameru da se vrati. Naprotiv, kako piše Svet, ona je podnela zahtev za razvod braka, što je moguće u  Australiji već posle razdvojenog života supružnika u trajanju od godinu dana.

Uz to, potrebno je ispuniti i razne druge uslove, a kako je Dušan sada saznao preko suda, razvod braka je izvestan. "On je bio ubeđen da će moći da je vrati i da nastave zajedno, međutim ovo ga je baš šokiralo. Sad vidi da je zaista svemu došao kraj, pa je iz nemoći i besa pljuje u javnosti. Ne znam kako ne misli bar malo na svoju decu nego mu je lična osveta ispred svega", piše Svet.

Dodatno joj je zamerio što je decu upisala u državnu školu u Smederevu, jer je on želeo da idu u internacionalnu, posle koje bi mogli da nastave školovanje u Australiji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna