Tanja Savić pobedila je u mučnoj borbi za starateljstvo nad sinovima Maksimom i Đorđem, koje je njen bivši suprug samoinicijativno odveo u Australiju. Pevačica kaže da je pravda zadovoljena 11. marta, kada je doneta odluka da joj se deca vrate. Da bi deci obezbedila sve što im je potrebno, kupila je stan u Smederevu.

"Konačno kod kuće. Mamini sinovi. Zahvalna Bogu na svemu", podelila je Tanja i s obožavaocima na Instagramu lepe vesti onda kada je sinove najzad dovela kući.

Dušan ne deli Tanjinu sreću i tvrdi da pevačica ne dozvoljava deci da razgovaraju sa njim.

bivsi muz tanje savic
Instagram / tanja_savic_private 

"Zabranila je deci da mi se javljaju. Novi telefon sam im kupio za Srbiju, da me zovu kad god žele, a ona im je ugasila i zabranila da mi se jave. Imam poruke, od pre, deca se žale na nju kako im ne da da me zovu, kako su tužni i nesrećni pored nje",  poručio je za Alo! ogorčeni Dušan koji je ostao u Australiji. Tanja ova Dušanova reakcija nije iznenadila a kako  je za magazin Hello! ispričala sinovi su predugo bili pod njegovim uticajem.

 "Verovatno su poverovali u sve što su mesecima slušali o meni. U socijalnoj službi sam čak saznala da se on prijavio kao „single father“, uz tvrdnju da je samohrani otac sinova kojih se majka odrekla. Naježila sam se kada sam to čula. Pretpostavljam da je priča servirana i njima. Nije bilo prilike da čuju drugu stranu, jer niti sam imala mogućnost da s njima redovno komuniciram telefonom, niti sam zbog korone mogla da odem u Australiju. Bilo je situacija, od kada smo se vratili koje me na to i te kako podsete. Kad se čuju s tatom, kod njih se pojavi agresija i promeni se atmosfera u kući, ali verujem da će vreme učiniti svoje. Zapravo, ne samo vreme već i saradnja sa dečjim psihologom. To je sledeći korak koji smatram veoma bitnim, jer želim da iz svega ovoga izađu sa što manje posledica“, rekla je Tanja.

Izvor: Lepa&Srećna