Velika sreća Tanje Savić po povratku sa sinovima iz Australije malo je pomućena tokom perioda njihovog prilagođavanja na novu situaciju u Srbiji. 

Naime, pevačica je već u nekoliko navrata opisala kako se dečaci ponašaju dosta agresivno posle razgovora sa ocem, bacaju stvari po kući i ima problema da ih u tim periodima smiri. Da podsetimo, ona je morala da povede tešku borbu za starateljstvo nad decom i uspela da ih vrati kući u Smederevo tek posle više od godinu dana.

Sada je vreme kad mora i da počne sa nastupima, ali je izjavila da će potražiti i psihološku pomoć za decu kako bi se prevazišli svi problemi. 

Pevačicu posebno muči to što su mališani zaboravili dosta srpskih reči, a po navici uglavnom među sobom govore engleski pa ih ona ponekad ništa ne razume. Prijatelji je teše da je to samo početak i da će vremenom sve doći na svoje. Takođe, fanovi podsećaju da mora da im da vremena i da ne sme da požuruje decu kako ne bi izazvala kontra efekat.

Zato se ona trudi da provede što više vremena sa decom i, kako kaže, živi "kao što je nekada pevao Ekrem Jevđić - samo kuća-posao".

Izvor: Lepa&Srećna