Dugoočekivani, drugi po redu Burger fest, počinje danas! U organizaciji Monda i Beofesta, i uz podršku Grada Beograda, Beokoma i SAD ambasade, Burger fest će na Kalemegdanu prirediti nezaboravnu zabavu uz najukusniju hranu. 

Svečano otvaranje je danas, 27. maja, u 17 sati, nakon čega će posetioci moći da đuskaju uz nastup DJ Irona, koji počinje u 19:30 časova.

Burger-15.jpg
Promo 

Dobra zabava nastavlja se i sutra, u subotu 28. maja, kada ćemo zajedno obeležiti Svetski dan burgera. Najmlađi posetioci od 12 do 15 sati zabaviće se uz Frikom radionicu za decu, dok će oni malo stariji u istom terminu moći da se oprobaju u takmičenju u šahu.

Drugog dana Burger festa sledi i potraga za Balkan burgerom, od 14 do 16 časova, a od 16 do 20h najbolje hitove puštaće DJ Oysha.

Kraj drugog dana festivala biće pravi praznik za pripadnike jačeg pola. Uz pivo, ili neko drugo omiljeno piće, i ukusne burgere, ljubitelji fudbala od 21 sat moći će da prate finale Lige šampiona između Liverpula i Real Madrida.

Burger-40.jpg
Promo 

Uživanje u prirodi tokom svih dana Burger festa biće ispraćeno modernim zvucima, ukusnim obrocima od mesa, ali i drugim kulinarskim specijalitetima i poslasticama, kao i osvežavajućim alkoholnim i bezalkoholnim pićima.

Šta vas još očekuje do kraja Burger festa POGLEDAJTE OVDE.

Partneri koji su nam pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događaja su: Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 Minuta, Mars i Glovo.

Čekamo vas na Kalemegdanu od 27. maja do 5. juna, da zajedno uživamo u dobroj zabavi, piću i hrani!