Suđenje na kojem Džoni Dep i Amber Herd traže, jedno od drugog, višemilionsku odštetu prati cela planeta, a s obzirom na popularnost glumca u Srbiji, i ovde su mnogi zainteresovani. Podsetimo, Dep je prikazan u tekstu svoje bivše supruge kao zlostavljač i zato smatra da mu je naneta velika nepravda, a posledica su bile i izgubljene uloge.

Zato je tužio Amber, a ona uzvratila kontratužbom i na sudu se već danima smenjuju iskazi i svedoci.

Popularni "pirat sa Kariba" je, u ovim prilikama, uvek u trodelnom odelu, ali je juče imao i specijalnu kravatu čiju posebnu vrednost je opisao Miloš Biković na svom Instagram nalogu.

Reč je o muškoj mašni oslikanoj po motivima mozaika Hrama Svetog Save, pa se pretpostavlja da je ovo jedan od suvenira koji je glumac poneo sa svog poslednjeg gostovanja u Srbiji.

dzoni dep
Profimedia 

Po komentarima se zaključuje da se mnogi nadaju sreći od ove "amajlije", a kažu da je nju donela i Kejt Mos koja je juče svedočila. Ona je, inače, bila u dugoj i strasnoj vezi sa Depom, a tokom jednog letovanja su se pojavili napisi kako ju je Džoni gurnuo niz stepenice.

Slavna manekenka je juče to poricala i navela da je glumac uvek bio prema njoj pažljiv i da je pala sama, a on joj nežno ukazao pomoć.

Takve tvrdnje je iznela i Vanesa Paradi, francuska glumica s kojom je stupio u vezi kad je raskinuo sa Kejt i sa kojom ima dvoje dece. 

Amber i Dep su počeli vezu 2012. godine, a venčali se tri godine kasnije. Međutim, ona je podnela zahtev za razvod već sledećeg maja, pribaviviši i privremenu zabranu prilaska svog muža. Tokom brakorazvodne parnice je tvrdila kako je Dep "zlostavljao verbalno i fizički", obično pod uticajem alkohola ili droge.

Postigli su sporazumni razvod u avgustu 2016. godine i tada izdali zajedničko saopštenje, naglasivši da je "njihova veza bila intenzivno strasna i s vremena vreme nepredvidljiva, ali uvek čvrsta u ljubavi. Nikada nije bilo namere da se nanese fizička ili emocionalna povreda."

Dep je tada platio Amber sedam miliona dolara, a ona izjavila kako će ih pokloniti u humanitarne svrhe. Uprkos ovom dogovoru, kasnije je objavila sporni tekst kojim je, kako kaže Dep, njega ocrnila i ostavila ga bez posla.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna