Dragana Katić nedavno je bila u poseti sinu, a svoju sreću ne može rečima da opiše. Iako joj naslednik nedostaje, ponosna je na njegov uspeh i u potpunosti ga podržava u ostvarenju snova.

Susret je bio veoma emotivan, a voditeljka je javno podelila utiske.

"Ja bih volela da to sve majke čeka, ne da budu razdvojene od svoje dece nekim prinudnim okolnostima koje nisu dobre, već da njihova deca budu uspešna u tome što rade i da se dobro osećaju i da majke mogu da ih posećuju, ali naravno da nije prijatno. Sve je bilo emotivno, ceo susret, nismo se videli četiri i po meseca, tako da mi je to bio pravi "tajming" da odem, jer ne bih više izdržala", rekla je Dragana za "Grand news".

I Bojan, drugi Draganin sin, a Bobanov brat blizanac, uskoro planira da se osamostali.

"Bojan radi već godinu i po dana, od ujutru do uveče, radi na velikim projektima... Ja sam televizijski čovek i znam kako to izgleda, to je od ujutru do uveče, i ima svoje obaveze i svoja druženja, tako da sam ja na to potpuno navikla. Nakon toliko godina njihovog odgajanja i prolaska kroz sva ta tinejdžerska iskušenja, malo mi i prija da odmorim od svega toga. Sve češće se viđam sa prijateljima i kafana mi postaje druga kuća", kroz smeh je ispričala Dragana Katić.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna