Uzbuđenje raste, a Katarina se sinoć sama, bez fudbalera, pojavila na proslavi 24. rođendana Anastasije Ražnatović.

"Marko mora da bude u karantinu, sutra je derbi, tako da sam došla samo ja. Teško mi je da odaberem poklon za osobu koja sve ima na svetu", rekla je pevačica sinoć za "Republiku", a onda se osvrnula na svoju i Markovu svadbu.

Kaća je otkrila da je sve spremno i da će tog dana promeniti čak tri venčanice, kao i da se spisak gostiju menja iz dana u dan.

"Tačno je za osam dana, videćemo da li ću biti nervozna ili ne. Nemam tremu, jedva čekam, pripremila sam tri venčanice. Torta, venčanica, sve je gotovo. Gosti neki se oduzimaju, neki dodaju, ali Bože zdravlja, biće sve savršeno", istakla je pevačica.

Svadba Kaće Grujić i Marka Gobeljića
Instagram/KatarinaGrujic. Doll 

Podsetimo, Kaća Grujić i Marko Gobeljić prošle godine obavili su građansko venčanje u najužem krugu ljudi, a u decembru 2021. dobili su ćerku Katju.

Sada će sudbonosno "da" izgovoriti i pred Bogom, a nakon crkvenog venčanja biće održano slavlje za, kako su ranije najavili, oko 500 zvanica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna