O ljubavi Džonija Depa i Kejt Mos je, pre gotovo trideset godina, brujao čitav svet. Glumac je imao 31, a čuvena manekenka samo 20 godina kad su se upoznali i zaljubili jedno u drugo i krenuli u ljubavni provod koji će pratiti cela planeta. Danas ona treba da svedoči, preko video linka, u sudskom procesu koji se vodi protiv Depa u slučaju Amber Herd.

Džonija i Kejt je upoznao jedan novinar, a ona je kasnije izjavila kako je odmah znala da će njih dvoje biti zajedno. "Malo smo ćaskali, uglavnom o glupostima, ali više nismo hteli da se rastajemo", ispričala je manekenka. Govorila je divne stvari o Depu u naredne četiri godine - koliko je bio nežan prema njoj, štitio je, vodio po umetničkim galerijama, učio je mnogim stvarima.

Jednom prilikom joj je priredio nezaboravno iznenađenje. U noćnom klubu koji je držao u Los Anđelesu, organizovao je zabavu na koju je, krijući od Kejt, doveo njene razvedene roditelje i bliskog prijatelja, slavnog modnog dizajnera Džona Galijana.  Sačekali su Depov znak da svi izađu pred Kejt i obraduju je!

Brojni novinski tekstovi svedoče o pažnji kojom ju je obasipao - umeo je da dođe u Pariz i odvede je u preskupi hotelski apartman mada je u Gradu svetlosti imala svoj stan. Pričalo se kako su legendarnom hotelu "Šato Mormon" vodili ljubav u svakoj od 63 sobe! Učio je kako da nosi vintidž garderobu, a o dijamantskoj ogrlici koju joj je poklonio govori se i danas. 

Međutim, Dep je neprekidno radio, a Kejt vrlo često ostajala sama. Nedostajao joj je osećaj da neko brine o njoj. Bila je ljubomorna, ali i Džoni je lako menjao raspoloženja. Čak i u ranoj fazi njihove romanse, umeo je da demolira hotelsku sobu, ali je manekenka tvrdila da tada nju nije ni pipipnuo. Još jedan incident je privukao pažnju medija - Kejt je pala niz stepenice, bilo je napisa kako ju je baš on gurnuo, ali je kasnije objavljeno kako joj je pomagao nakon pada. Nisu im bili strani ni alkohol i narkotici, prema navodima medija, pa nije ni bilo lako ustanoviti istinu.

U vreme kad je ona već očekivala brak, došlo je do kratkog raskida, 1997. godine. Mada se dugo pričalo o njenoj ljubomori, ubrzo je viđena kako je teši Leonardo Dikaprio, ali i i drugi muškarci. Pomirenje s Depom nije dugo trajalo. Mediji su pisali kako je Džoni u njenu čast naručio 36 boca šampanjca kako bi se ona u njemu okupala, ali izgleda da je stara strast izbledela. Poslednji put su zajedno viđeni u Kanu 1998. godine.

kejt mos
Profimedia 

"Ja sam kriv", izjavljivao je Dep kasnije. "Bio sam težak, glup, toliko toga nam se dešavalo u vezi. Umesto da joj pružim pažnju, dozvoljavao sam da mi posao bude važniji. Baš umem da budem potpuni moron ponekad."

"Vreme je da nađem pravu osobu da mi rodi decu. Punim 35 godina", dodao je u jednom razgovoru. Samo nekoliko nedelja kasnije, naišao je na francusku glumicu Vanesu Paradi. Bila je to, opet, ljubav na prvi pogled, a ćerka Lili Rouz im se rodila u maju 1999. godine. 

Kejt Mos je završila na odvikavanju, a u njenoj kokainskoj epizodi 2005. godine, Dep je bio prvi koji je s nežnošću progovorio o njoj. Sad svi čekaju da vide da li će mu Kejt uzvratiti... Vanesa, s kojom nikad nije sklopio brak, izdala je veoma odano saopštenje koje počinje ovako: "Džoni Dep je otac moje dvoje dece, pažljiv čovek, pun ljubavi i osoba koju drugi vole... "

Profimedia O njihovoj ljubavi je brujao čitav svet!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna