U nastavku suđenja u američkoj državi Virdžinija, Amber Herd rekla je, između ostalog, i da je obrazac nasilja počeo 2012. godine.

Glumica je na sudu izjavila da ju je bivši suprug Džoni Dep više puta udario pod dejstvom droge i alkohola, za koje je rekla da su njenog bivšeg muža pretvorili u "užasnu stvar".

Tokom nekoliko sati svedočenja na sudu u sredu, Amber Herd se kroz suze najpre prisetila prvih susreta sa, kako je rekla, "harizmatičnim" Depom na snimanju filma "The Rum Diary" u Portoriku 2011. godine.

Par je ponovo bio zajedno na novinarskoj turneji povodom promocije filma nekoliko godina kasnije, a Herd je rekla da su se tada zaljubili jedno u drugo. Kako je dalje navela, vezu su počeli da kvare Depovi omalovažavajući komentari, a 2012. godine ju je, kako tvrdi, prvi put udario.

U emotivnom svedočenju, Amber Herd je rekla da se to dogodilo kada se smejala tetovaži na njegovoj ruci na kojoj je pisalo "Vino". Reč je o prepravljenoj tetovaži koju je prvobitno uradio tokom prethodne veze sa glumicom Vinonom Rajder.

"Smejala sam se jer sam mislila da se šali", prisetila se ona, pa nastavila:

"I udario mi je šamar. Nikada to neću zaboraviti".

Amber Herd
Profimedia 

Dep je negirao da se incident dogodio i u svom svedočenju je rekao da mu ta tvrdnja "nikada nije imala smisla".

Glumica je navela da je Dep umeo da bude srdačan i ljubazan, ali da bi začas pobesneo kada je bio pod dejstvom alkohola ili droge.

"Stalno bi me optuživao, vređao, a onda bi samo eksplodirao. Opalio bi mi šamar, bekhend", rekla je i dodala da bi Džoni nakon toga samo nestao.

"Vratio bi se čist i trezan i bio bi izuzetno ljubazan i mnogo bi se izvinjavao i opet bismo se pomirili", rekla je ona.

U ranijem svedočenju, Džoni Dep je rekao da nikada nije udario Amber Herd i dodao da ona "kao da ima potrebu za sukobima i nasiljem".

Džoni Dep
Profimedia 

Očekuje se da će suđenje biti nastavljeno još najmanje mesec dana.

Podsetimo, Džoni Dep tužio je Amber Herd za povredu ugleda i časti i tražio odštetu od 50 miliona dolara. Tužba je pokrenuta zbog njenog članka u "Vašington postu", u kojem je sebe opisala kao žrtvu porodičnog nasilja. Glumac je ranije tokom procesa rekao da nikada nije udario Amber ili bilo koju drugu ženu.

Amber Herd je podnela protiv kontratužbu i zahteva 100 miliona dolara odštete.

Inače, Amber Herd i Džoni Dep venčali su se 2015. godine i bili su u braku nešto više od godinu dana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna