"Devojke, glavu gore, suprostavite se ovakvim muškarcima i pokažite im gde im je mesto!" Ovim rečima se Milica Pavlović obratila svim ženama koje se nađu na meti manijaka sličnog onom koji je nju pokušao da snima telefonom ispod suknje.

Pevačica je, naime, doživela veliku neprijatnost, jer joj se upravo to dogodilo na nastupu, ali je reagovala vrlo pribrano. Ona je najpre upozorila napasnika, a kako je on i dalje pokušavao "da joj se zavuče pod suknju", oduzela mu je telefon i bacila ga iza sebe. 

Milica se oglasila i porukom, a mnoge žene znaju koliko je ona važna, budući da ima mnogo sličnih napada. Indiskretni snimci načinjeni u kafićima i klubovima, pa i na ulici ili u autobusu najčešće kasnije nađu na internetu pa  žrtve trpe produženo nasilje.

"Upozorila sam ga jednom, upozorila sam ga drugi put. Treći put sam reagovala. To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje", napisala je Milica na svom Instagram profilu.

"Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju žene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da "pokušavaju da im se zavuku pod suknju" i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta.

Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi muškarci, jer ovo je jedan vid se***lnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo. I da ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Ponovo bih uzela telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo i da pokažem takvim muškarcima da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu.

"Devojke, glavu gore, suprostavite se ovakvim muškarcima i pokažite im gde im je mesto. To što smo nežniji po ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje",  napisala je Milica Pavlović u svom saopštenju za javnost.

milica pavlovic oduzela telefon
Instagram / senoritamilica 

Milica je na Instagramu primila mnoge  poruke podrške, a među njima se ističe ona od pevačice Sanje Vučić, koja je naglasila da je i sama bila žrtva ovakvog nasilništva mnogo puta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna