Milica Pavlović je rođena u Švajcarskoj, ali se već sa tri meseca, kada su joj se roditelji razveli, preselila u mesto Donji Bunibrod, kod Leskovca, gde su živeli baka Rada i deda Vladimir. Pevačica u svakom intervjuu ističe da je neizmerno srećna što je uz njih odrastala. Milica je pre godinu i po dana ostala bez deke, a o njegovom odlasku nerado govori.

"Najiskrenije, izbegavala sam u poslednje vreme da pričam na temu smrti svog deke. Ne zato što se ja stidim nečega, to je meni najlepši period u životu, nego je bolno. Naravno da sam ja bila svesna da moj deka ima dobar broj godina života i naravno da sam svesna da ćemo svi umreti, ali taj momenat kada se desi gubitak voljene osobe - u mom slučaju je to bila tragedija", jedva je izgovorila Milica u emisiji "Exkluziv".

"Moj deda je moj otac. Čak i moj otac se ne ljuti kada to izgovorim. Ja to kažem i svom ocu: 'Ćale, moraš da razumeš. Prvu suknjicu kupio mi je deda. Kada sam operisala slepo crevo, moja baba je ležala sa mnom u bolnici, ti si bio u Švajcarskoj'...", Milica nije mogla da zadrži suze.

"Kada moj deda ujutru ode ispred prodavnice i počasti sve ispred i kaže: 'Jel ste videli moju Milicu, moja Mika!'. Učim još uvek da se nosim s tim bolom i ja trenutno znam da bi moj deda rekao: 'Glava gore, nema suza'. Ne plašim se ja da pustim suzu, ali znam da bi on voleo... Moji baba i deda su moje blago i moje zlato. Svi ćemo ostariti, baba i deda, to mora da se čuva i da se neguje", rekla je Milica koja je zvanično predstavila četvrti po redu album “Posesivna”.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna