Najbolnija tema u životu Milice Pavlović je, ovih dana, bolest njene bake. Pevačica ne propušta da kaže i pokaže da joj je baka Rada "sve na svetu", a sada je Alchajmerova bolest kod nje uzela maha i ne prepoznaje svoju unuku. Posle smrti deke Radoslava, to je za nju veliki udarac.

"Srce i duša me bole zbog toga što me moja baka ne prepoznaje", ispričala je Milica za Story. "Mnogo je strašno kada, prilikom svakog viđanja s njom, moram da se iznova upoznajem i pokušavam da je podsetim ko sam. Da sam ja ćerka njenog sina, njena unuka. Njena Milica. Njena pevačica." 

Mlada zvezda kaže da izbegava da o tome priča pa čak i razmišlja, a za baku je učinila sve što je u njenoj moći, preselila je iz Leskovca u Beograd, smestila u dom i redovno je posećuje. "Prilikom svakog našeg susreta trudim se da doprem do nje, da se priseti da sam ja njena Milica, ali svako novo viđanje donosi iste momente", tužno priča Milica. Međutim, sreća nastupa kad je baka prepozna i seti je se.

"To je neprocenjivo i ne mogu da opišem taj osećaj kako me ljubi, grli... Svaka reč koju mi uputi za mene je velika kao ceo univerzum", kaže Pavlovićka. Za nju je veoma teška činjenica da je neko ko joj je najbitniji na svetu postao dementan veoma teška i potresna.

"Očigledno da u životu postoje stvari koje ne možemo da biramo i na koje ne možemo da utičemo", kaže pevačica, koja održava lep odnos sa ocem, ali su je baka i deka podigli od najranijeg detinjstva.

milica pavlovic i baka
Instagram / senoritamilica 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna