Prvi put posle venčanja 2018. godine, Megan Markl i princ Hari će biti okruženi članovima britanske kraljevske porodice. Dvoje "emigranata" dolaze iz Kalifornije zbog jubileja kraljice Elizabete II i pozvani su da prisustvuju službi u katedrali Svetog Pavla.

Međutim, čitava proslava platinaste godišnjice počinje velikom paradom koju će porodica pratiti sa balkona Bakingemske palate. Na tom balkonu više nema mesta za Harija i Megan! Princ se jedva susreo s ocem i bratom otkako je napustio Englesku, a njegova žena ih nije videla ni jedan jedini put.

Kraljičin rođendan će se proslavljati puna četiri dana, ali još uvek nije sasvim sigurno kojim će ceremonijama ona lično prisustvovati. Naime, Elizabeta II povremeno ima problema s kretanjem, ali je za službu u katedrali već isplaniran pristup sa bočnog ulaza, pišu britanski mediji.

Biće to prvi put da se Megan i Hari nađu uz kraljicu posle šokantnog intervjua sa Oprom Vinfri u kojem su izneli optužbe na račun prinčeve porodice.

Profimedia Dolaze u Englesku za kraljičin rođendan.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna