Sad je i zvanično! Ako ste plavuša, a planirate da malo menjate boju kose ove sezone, najmodernija će biti nijansa "mlečnoplava". Frizeri kažu da će nju nositi svaka "Merilin Monro nove generacije". Da biste je dobili, prosto zamislite kako izgleda kad u platinastoplavu sipate čašu mleka.

Baš takva je nijansa koju je proslavila Met Gala 2022. godine i njena glavna dama Kim Kardašijan. Rijaliti zvezda za koju je, do pre nekoliko godina, bilo nezamislivo da dobije pozivnicu na najveću modnu priredbu sezone od stroge Ane Vintur, sada se pojavljuje kao neka vladarka i donosi čiste senzacije.

Ove godine Kim je napravila pravi mali "rusvaj", jer se usudila da iznajmi haljinu Merilin Monro u kojoj je nekad pevala američkom predsedniku za rođendan.

Medije je šokirala i pričom kako njene obline nisu mogle da stanu u Merlinkinu toaletu pa je morala da oslabi osam kilograma za tri nedelje.

kim kardasijan
Profimedia 

I dok je još trajala rasprava o njenoj toksičnoj dijeti i načinu na koji tretira svoje telo i daje loš primer drugima, eksplodirala je još jedna medijska bomba - za novu boju kose, Kim je trpela blanš i folije na glavi punih 14 sati. "Plašim se da će mi opasti sva kosa", izjavila je tada. Sada kaže da ne namerava da odustane od nove boje i da će biti plavuša još neko vreme. 

Skoro istu nijansu kose odabrale su za ovu sezonu i jedna od najtraženijih svetskih manekenki Džidži Hadid, kao i naša Milica Pavlović.

džidži hadid
Profimedia 

"Ovo je odlična nijansa za leto", kaže Dilan Britan, poznati škotski kolorista. Ne preporučuje se brzinski prelazak iz tamne boje u mlečnoplavu, već je neophodno barem tri meseca. Ipak, prema Britanovim rečima, može se dosta postići ubacivanjem svetlih i tamnih pramenova kojima će kosa dobiti "dubinu".

Profimedia, Youtube / Senorita Music Kim Kardašijan, Džidži Hadid, Milica Pavlović - najmodernije plavuše za 2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna