Ljubavne rane teško zacele ako se dese u najranijoj mladosti, a upravo takva sudbina je zadesila Milicu Pavlović.

Kako je pevačica jednom prilikom ispričala, u njenom životu postoji bolna ljubavna prošlost, zbog koje je nesvesno digla zid oko sebe za sve druge muškarce.

"Ja sam zbir svih dobrih i loših stvari koje su mi se desile i svakako da su neke ostavile ozbiljan trag na moju ličnost i formirale strah od ljubavi. Preciznije, bojazan od toga da ću biti ostavljena, izneverena, razočarana, ponižena i da će neko obrisati pod mojim osećanjima", ispričala je za Story.

"Na pragu punoletstva doživela sam jednu od najvećih životnih izdaja i razočaranja u muško-ženskom odnosu, bila sam izuzetno mlada, a ta nemila epizoda na kraju me je dovela u situaciju da moji najbliži nisu znali kako da mi pomognu. Nakon svega što se desilo, nesvesno sam podigla zid oko sebe."

Kako i sama kaže, sa ove tačke gledišta shvata da čitavu situaciju nije trebalo da doživi tragično i dozvoli da to do te mere utiče na njen život. "Nije trebalo da se potpuno emotivno zaključam, postanem sumnjičava, nepoverljiva i paranoična", kaže Milica. Ona opisuje taj deo prošlosti kao kutiju mračnih tajni. "Sigurna sam da je to uzrok svih problema kada je reč o mom stavu prema muškarcima. Imam izuzetno negativan pristup prema svakom momku koji pokušava da me osvoji" kaže pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna