Otac Megan Markl, Tomas, doživeo je moždani udar i prebačen je u bolnicu u teškom zdravstvenom stanju. Kako prenose britanski mediji, Markl je trebalo da stigne za nekoliko dana u London, a ovo je drugi put kako se sudbina poigrala s njim i sprečila ga da putuje u Englesku.

Prvi put se to dogodilo uoči venčanja Megan i princa Harija, kad je Tomas (77) doživeo infarkt. Tada je, da podsetimo, ona odlučila da sama uđe u crkvu gde je obavljena svadbena ceremonija, umesto da je uvede otac.

Međutim, u medijima se spekulisalo kako su Marklovi problemi sa zdravljem u velikoj meri inscenirani, jer je već imao nesuglasice s ćerkom pa se tražilo prihvatljivo obrazloženje što neće doći na kraljevsko venčanje. Ipak, dugo već ima tegobe sa visokim krvnim pritiskom.

Sada je njegova druga kći, Samanta Markl potvrdila da je Tomas u bolnici i zamolila da se poštuje njihova privatnost. Bilo je planirano on doputuje iz Meksika, gde inače živi, i u Londonu prisustvuje proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete II. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna