Megan Markl jedna je od najmoćnijih žena današnjice. Koliko je uticajna svedoči i činjenica da je uspela da napravi razdor u instituciji kao što je britanska monarhija. Zbog nje je princ Hari napustio porodicu, domovinu i odrekao se titule. Mnogima su njegovi potezi nezamislivi, ali njemu je najbitnije da Megan bude srećna.

Naime, književnica Tina Braun, objavila je knjigu o britanskoj kraljevskoj porodici, pod imenom "The Palace Papers: Inside The House Of Windsor - The Truth And The Turmoil" koja već danima iznenađuje javnost. Megan je posvećen veliki deo, a Tina je o njoj govorila gostujući u emisiji "Washington Post Live". Ona je istakla da je Megan titula ograničavala da potpisuje razne milionske ugovore i da je se zato odrekla. 

"Megan i Hari želeli su da unovče svoj status, sklapaju sponzorske ugovore na svoju ruku. Znali su da to ne smeju dok su deo kraljevstva Megan je uvidela koliko bi mogla da zaradi i to je bilo toliko primamljivo da jednostavno nije mogla da odoli", tvrdi Tina. Ona je podsetila koliko je Megan oduvek težila tome da postane poznata. 

"Ne čudi to da je više težila selebriti svetu nego strogom kraljevstvu u kojem ne igra ključnu ulogu, već mora celog života da se pokorava nekome. 

"Bila je to glad da iskoristi globalnu maniju koja je zavladala za njom i Harijem. Glad da živi u raskošnim kućama. Hari je i bez nje uvek težio tom nekom slobodnijem životu izvan kraljevstva, a uz njenu podršku dobio je krila i više ga ništa nije držalo. Nije bio sretan u palati. Jednostavno se pouzdao u ambicioznu Megan koja je obećala da će sve srediti i dogovoriti mnoštvo poslova, a on je u moru savetnika izabrao da mu upravo ona bude savetnica", tvrdi Tina i ističe da su se Hari i Megan pokajali kada su shvatili šta ih čeka u spoljnom svetu. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna