Otkako je Megan Markl postala deo života princa Harija, njena rođena porodica - otac, sestra po ocu i brat - neumorni su u traženju medijske pažnje. Koriste se svim sredstvima kako bi Megan predstavili kao osobu koja nije brižna i kojoj je stalo samo do slave i statusa. To što je napustila kraljevsku porodicu njenom ocu je samo "dodalo ulje na vatru" .

U poslednjem intervjuu ih je kritikovao jer nisu poveli decu u Vindzor, te su na taj način pokazali nepoštovanje prema kraljici. Kako bi pokazao koliko je on poštuje, istakao je da će prisustovati proslavi Elizabetinog platinastog jubileja. Ostrvski tabloidi tvrde da su Hari i Megan dobili poziv da se sa ostatkom porodice pojave na balkonu Bakingemske palate, a Tomas smatra da je ovo idealna prilika da upozna svoje unuke, razgovara sa Harijem i sretne se sa ćerkom. Ipak, sudeći po onome što je izjavio do tog susreta neće doći.

Naime, Tomas je naglasio da se apsolutno  slaže sa rečima bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa koji je u nedavnom razgovoru sa Pirsom Morganom rekao da "Megan vuče za nos svog supruga".

"Hari je pod njenom kontrolom. Neću iskoristiti ceo izraz, ali mislim da znate na šta mislim. On je potpuno pod njenom kontrolom, nikada nisam video tako nešto... Vrlo dobro procenjujem. Kao što znate - predvideo sam skoro sve. Završiće se to sa njih dvoje i to veoma loše. Pitam se hoće li se jadni Hari vratiti kraljici na kolenima i moliti je da mu dopusti povratak", rekao je Tramp,a Tomas se nadovezao

"Prvi put se slažem sa Trampom", kaže Tomas Markl koji je zeta nazvao idiotom.

"Mislim da je to smešno. Ne razumem stvari koje govori i imam tako malo poštovanja prema tom čoveku. Mislim da on je idiot!“, rekao je Tomas a onda ga uporedio sa princom Vilijamom i princom Čarlsom:

"Možete mi reći da je bio u vojsci, ali ne mogu da verujem. Mislim da je on neka vrsta budale i uvek će biti. On ima brata koji je pravi muškarac i ima oca koji je pravi muškarac, ali mislim da on nikada neće odrasti."

 Uoči venčanja Megan I harija u maju 2018. godine, je izbio skandal kada je otkriveno da je Tomas pozirao za navodne paparaco fotografije, koje su prodate za 100.000 funti, zbog čega sa ćerkom i danas ne razgovara. Zbog toga nije prisustvovao ni njenom venčanju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna