Darko Lazić ima buran ljubavni život. Nakon braka sa Anom Sević uplovio je u vezu sa Marinom Gagić, a kada se ona okončala utehu je pronašao pokraj koleginice Barbare Bobak. Kako ni ta ljubav nije potrajala Darko je ostao sam, ali samo na kratko. Naime, pevaču se navodno dopala Milica Đukanović o kojoj se nedavno pisalo i to jer je drastično smršala nakon što ju je verenik ostavio mesec dana pred svadbu.

Ona je imala čak 135 kilograma, a sada je došla do 65 kilograma. Darko i Milica su se, kako kaže izvor Kurira, upoznali u Šapcu u jednom lokalu kod zajedničkih prijatelja i ona mu je već pri prvom susretu zapala za oko.

"Videlo se da su varnice sevnule između njih dvoje. Lazić je non-stop gledao i prijalo joj je njeno društvo. Razgovarali su i delovalo je da tu ima nešto više od poznanstva. Najbolje oni da kažu", tvrdi izvor Kurira.

Tim povodom pozvali su Lazića, ali njegov telefon nije bio dostupan. Sa druge strane, Đukanovićeva se javila, ali negira da među njima ima prisnog odnosa"

"Ja sam u Šabac došla kod moje prijateljice i izašla sa društvom. To veče sam njega i upoznala. Čak nisam ni komunicirala sa njim. Sad prvi put čujem, iskreno. Pružio mi je ruku predstavio se i to je sve. Nisam ni dve reči progovorila sa njim. Ja sam njega zapratila na Instagramu, ali on mene nije. Mada mislim da ja njega pratim odavno. Poštujem ga i cenim, nikad u životu ne bih rekla nešto što nije",  objasnila je ona.

Milica je nedavno u jutarnjem programu televizije "Prva" govorila o svojoj transformaciji, a njena priča nikoga nije ostavila ravnodušnim.

"Dugo sam se bavila tenisom, a onda sam prestala. Po dolasku u Novi Sad zbog studija više se nisam toliko kretala, uglavnom sam sedela i učila, i naravno jela. Prvi put sam se jako ugojila i imala sam 117 kilograma. U prvom krugu uspela sam da skinem 52 kilograma za pet meseci. Međutim, iako sam održavala moju kilažu od 65 kilograma, ušla sam u vezu i kako to biva, devojke se opuste. Ja sam se opustila jer smo imali malo više problema u vezi. Prepustila sam se smrtnom neprijatelju hrani i tako sam došla do 135 kilograma. Trebalo je da se venčamo, ali desio se taj raskid pred svadbu",  ispričala je Milica koja je tada prelomila da mora da smrša.

"Bio mi je povređen ego. I iste sekunde sam krenula u borbu proti mojih kilograma i pronašla sam trenera i odmah se angažovala oko tretmana da ne bih morala da skidam višak kože. Postavila sam sebi cilj. Želim samo da kažem jer su mi pisali da sam išla na operaciju želuca i skidanje viška kože, da je sve išlo prirodnim putem. Ishrana, treninzi i tretmani. Bilo je potrebno devet meseci", ispričala je Milica i istakla  bilo žena koje su je kritikovale.

"Kritikovali su me što sam baš tada odlučila da smršam, zašto se nisam trudila da izgubim na kilaži dok smo još bili zajedno. Ali, to je bio jedan od razloga. Meni on više nije sfera interesovanja, ali tada je to bio povod da se pokrenem. Posle sam shvatila da sve što radim treba da radim isključivo zbog sebe. Kad vidim fotografije pre i posle kažem - Milice, ti nisi normalna, šta se sebi dozvolila", zaključila je Milica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna