Petar Grašo i Hana Huljić  postaće roditelji početkom leta i već su se dogovorili oko imena za bebu. Kako RTL Exkluziva saznaje, oni su za naslednicu odabrali ime Alba.

Ono što je posebno zanimljivo jeste to što je Danijela Martinović, sa kojom je Grašo u vezi proveo čak 24 godine, upravo to ime želela za svoje dete. Ona je pre osam godina govorila da joj je najveća želja da se ona i Petar ostvare u ulozi roditelja.

"Stvarno trenutno najveća želja u mom životu. Evo, istinski se nadamo da ćemo se vrlo brzo radovati. Sin će biti Toni, to se zna, po Petrovom pokojnom dedi, a za curicu imamo dva imena, ili Luce, interesantno, potpuno su dijametralno različita pa će se možda ljudi iznenaditi. Luce, zato što mi je to pravo dalmatinsko i naše i moja pokojna baka je bila Luce, ali kad sam čula ime Alba, ja sam naprosto ostala tako uzbuđena zato što Alba na italijanskom znači zora, isto mi je to višeznačno, lepo i neobično, a opet nama blisko i drugačije", rekla je Danijela  u emisiji „IN Magazin” 2014.godine.

Nakon što se saznalo da je Petar odlučio ćerku da nazove Alba Danijela je na Instagramu objavila fotografiju.

"Trenutak u večnosti. Neopisivo", napisala je Danijela, a mnogi su joj poručili da je zaslužuje da bude srećna.

Danijela Martinović nikada nije krila da je majčinstvo za nju veoma teška tema, a svojevremeno je dala intimnu ispovest na temu borbe za potomstvo.

"Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine", pričala je Danijela za Jutarnji, pre nekoliko godina, prenosi "Story.hr". Ona je tada priznala da od majčinstva nije odustala.

"Dete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći biti srećna iako se to nikad ne dogodi", rekla je Danijela.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna