Danijela Martinović veoma je vezana za svoju porodicu, a za sestru Izabelu posebno. Imaju i zajednička interesovanja - obe su pevačice, a i nedoljivo liče i fizički, plave su, ženstvene, a osmeh im je uvek na licu.

Sestre su uvek tu jedna za drugu, kroz sve lepe ali i teške životne situacije. Tako je Danijela Izabeli bila najveća podrška kada se borila sa rakom limfnih žlezda. Ona o svojoj dijagnozi nije želela javno da govori sve dok nije uspela da pobedi bolest.

"Uvek i svaki put bila sam etiketirana po bolesti i zbog toga nisam o tome želela govoriti. Srećna sam što sam uspela sve ostaviti iza sebe i počela se baviti muzikom koja mi je puno pomogla i kroz koju sam pronašla novu sebe. Iskustvo me je promenilo i na neki način sam prerano odrasla, ali muzika je bila okidač i pokretač da to ostane iza mene", rekla je Izabela svojevremeno, a prenosi Story.rs.

Kako su obe posvećene muzici Izabela je želela da snimi duet sa Danijelom, koji je trebalo da napiše Petar Grašo. Međutim, raskid Danijele i Petra poremetio im je planove.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna