Konstrakta je istakla da joj je potreban mir i vreme da prikupi energiju za nove poduhvate.

"Sada će sve da se slegne i da dođe na svoje mesto. Mislim da sam zaslužila mir, iako znam da ova priča treba da se zaključi. Treba mi malo da udahnem vazduh. Tu sam, ne idem nikuda, ali mi je potrebna pauzica. Umetnica postaje nevidljiva", rekla je Ana Đurić za "Story".

Ona se još jednom osvrnula na iskustvo iz Torina koje će, kako kaže, pamtiti do kraja života.

"Nemam reči... Pamtiću ovo do kraja života. Svi su aplaudirali i vikali "Biti zdrav, biti zdrav". Zadovoljna sam petim mestom. Možda je prvo mesto preambiciozno. To je bio mikroperformans i jedna malo drugačija pesma. To je pesma koja ima sadržaj i to su ljudi prepoznali", istakla je Konstrakta.

Kako je otkrila, nakon kraćeg odmora sledi letnja turneja sa bendom "Zemlja gruva" koju s nestrpljenjem čeka budući da se uželela takvog druženja sa publikom.

konstrakta evrovizija 6.jpg
Youtube / Eurovision Song Contest 

Podsetimo, Konstrakta je nedavno istakla i da živi potpuno običnim i normalnim životom, te da sebe ne doživljava kao zvezdu.

"Ja volim da sednem, koliko god to bizarno zvučalo, u gradski prevoz i da gledam kroz prozor oko 11 sati kada nema nikoga. Voziš se, gledaš kroz prozor, imaš taj momenat sam sa sobom da možeš nešto da isprocesuiraš", ispričala je nedavno Konstrakta u emisiji "TV lica - kao sav normalan svet" i dodala:

"Nisam ja zvezda. U ovom trenutku je pažnja na meni. Ne verujem da će to dugo da traje. Do kraja ove godine, na primer. Ali nisam ja nikad bila ne znam koja zvezda".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna