Koliko god Petar Grašo pokušavao da skrene pažnju sa svog privatnog života, naglašavajući da ga ne potresaju komentari osoba i koje ne poznaje, te i da samo želi da uživa u svom životu, javnost sve više želi da zna. Otkako je objavljeno da je u vezi sa 14 godina mlađom Hanom Huljić, znatiželja ne prestaje, a kada je potvrđeno da će postati roditelji komentari su eksplodirali.

Mnogi mu zameraju da je ostavio Danijelu Martinović posle 24 godine veze upravo zbog Hane, iako istinu o njihovom rastanku niko ne zna, osim njih dvoje. Uvrede i osude se nižu, pa su obožavaoci Petra Graša na njegovoj fan stranici na Instagramu rešili da odbrane svog idola, istakavši da narodu nije moguće ugoditi.

"Svako od nas ima svoj život,  14 godina razlike između muškarca i žene uopšte nije puno, godine su samo broj, uostalom ko smo mi da sudimo? Niko se rodio ko je svetu ugodio. Nije vam odgovaralo dok je s Danijelom bio, pitali ste zašto se ne ženi s Danijelom, pitali ste se zašto je uopšte s Danijelom, pitali ste zašto ne postane otac Danijelinom detetu... Pitali ste zašto je ostavio Danijelu, a ne znate da svaka priča ima dve strane i da je to lična stvar. Ko smo mi da sudimo? Evo vam sada, s onom je koju voli i koja ga voli, živi svoj život, a ne vaš. Postaće otac, da, hoće, odgovara li vam to?  Ni to vam ne odgovara?", navodi se u objavi na Instagramu

"Ljudi dragi, previše imamo svojih problema da bismo se bavili tuđim problemima. Svaki suvišan komentar govori o osobi koja ga je uputila, a ne o onoj osobi kojoj je komentar upućen. Svima sve najbolje, kao i Danijeli, naravno. Nek se svi usreće na svoj način, definitivno zaslužuje najbolje, kao i svaki drugi dobar čovek. A nama bi bilo bolje da se bavimo svojim problemima, a ne tuđim. Svako ima legitimno pravo da komentariše nešto, ali ne i da vređa. Svima sve najbolje, a onima zbog kojih smo ovde takođe želimo svu sreću. Na ovoj ste stranici iz ljubavi prema Petru, a ne iz mržnje, ako ste došli da širite mržnju slobodno prođite, a komentar ostavite za sebe. Razmislite pre nego što podelite komentar i samo zamislite da ste vi u toj situaciji ili neko vaš. Znate li vi koliko ima ovakvih priča ljubavi i nitko im ne sudi?  Živela ljubav!",  stoji u objavi na Instagram stranici "Petar Grašo Fan Page".

Da li će ovo uspeti da zaustavite komentare onih koji Petra osuđuju, ostaje nam da vidimo...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna