Raskid dugogodišnje veza Petra Graša i Danijele Martinovićizazvao je ogromno interesovanje u javnosti. To ne čudi, s obzirom na činjenicu da su bili poznati kao "sudbinski par". Utoliko je veći šok bila i njegova nova veza sa Hanom Huljić, ćerkom poznatog muzičara Tončija.

U jeku priprema za njihovo venčanju raširile su se i nedoumice u vezi s raskidom - da li je Danijela prekinula vezu ili je Grašo bio taj koji je želeo kraj. Po nekoj inerciji i predrasudama, prevladalo je uverenje da je mlađi muškarac ostavio stariju partnerku. Neretko su se pronosile i glasine kako je presudilo to što par nije imao decu. 

Međutim, ubrzo posle Grašovog venčanja, otkriveno je da raskid uopšte nije inicirao on. "Zašto žalite Danijelu, ona je ostavila Petra", napisao je na Instagramu kum popularnog pevača, Dino Rađa. Sama Danijela je, za hrvatski Story, izjavila da je najpoštenije i najiskrenije da svako nastavi da se razvija u svom pravcu i ritmu. "Ako se odluka donese u pravom trenutku, obostrano poštovanje i zahvalnost ostaju. Mislim da je najgore i najopasnije ostati u vezi zbog straha ili obaveze", misli Danijela.

Konačno je i Petar obelodanio u kakvim je odnosima sa bivšom partnerkom. "Kod nas je sve čisto i jasno, ostali smo u dobrim odnosima. Ne bih znao kako da komentarišem niti šta da kažem za sve one tekstove koji su se o nama u prethodnom periodu pojavljivali u medijima", rekao je Grašo, po pisanju magazina Story.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna