Pored brojnih pevačkih uspeha Danijela Martinović uskoro će publici predstaviti novi roman koji je nastao nakon serijala knjiga motivacionih poetskih zapisa “Šalabahter života” i “Neopisivo te” slikovnice “Dama pleše na kiši”.

Tokom poslednjih nekoliko meseci u medijima je uglavnom bio aktuelan njen raskid sa Petrom Grašom, ali ona nije želela time previše da se bavi. Usmerila je energiju na poslovne angažmane, a nakon velikog spisateljskog uspeha, Danijela je za hrvatsku Gloriju otkrila šta je pripremila u svom prvom romanu na kom je intenzivno radila poslednje dve godine.

"Čini mi se da je u životu najvažnije stalno nastojati izaći iz zone komfora jer tek onda osetimo da je sve zaista moguće i da smo sposobni postići stvari koje su nam se činile previše za nas same. Ja sam prvo krenula sa skakanjem padobranom i ronjenjem na 25 metara dubine, a sada i sa pisanjem romana koji smatram svojim najvećim izazovom", iskrena je Danijela koja podseća kako je život prekratak kako bi nas blokirali naši strahovi te dodaje: "Čim se malo suprotstavimo svome strahu, tek tada možemo osetiti onu slobodu koja nas podstiče da poletimo. Trenutno sam u predivnoj fazi života, nekako mi se sve odjednom rascvetalo. Osećam se u skladu sa prolećem - od svog tog predivnog cveća ne znam u koje bi gledala".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna