Aleksandar Milić Mili je vrlo ponosan na svoju suprugu Ninu i uživa u porodičnom životu sa njihovo dvoje dece - Minom i Markusom.

Za sebe kaže da nije preterano romantičan, ali njihova veridba bi mogla da se opiše u najlepšem ljubavnom romanu. Bili su šest meseci u vezi, a on je već od početka shvatio da je Nina žena njegovog života. Veridbu je isplanirao do najsitnijih detalja.

"Otišli smo u šoping, ali tako što sam samo sebi kupovao, šta god da je ona odabrala rekao sam da joj ne stoji", ispričao je Mili za Grand Online. "Uveče smo imali večeru u čuvenom restoranu "Gril", ja sam obukao sve što sam kupio, odelo, kravatu, a ona je poludela jer nije znala šta da obuče.

U stvari, ja sam mesec dana pre toga naručio prsten, haljinu, ogrlicu, sve za to veče je već bilo spremno. Čak sam joj porubljivao haljinu po njenoj meri, a da nije znala", ispričao je svojevremeno i otkrio kako je veridba bila pravo iznenađenje za Ninu.

"Preko prijatelja sam dobio najbolji sto, imali smo neverovatnu večeru. Kada je došao taj momenat, ja sam počeo da se znojim. U jednom trenutku sam kleknuo na kolena i zaprosio je. Sećam se da je briznula u plač, a ceo restoran se okrenuo i počeo da aplaudira. Petnaest minuta sam čekao njen odgovor", priseća se Mili. 

Poznanstvo Milija i Nine datira iz 2004. godine, kada je njegova sadašnja supruga još studirala u Italiji. Upoznale su ih njene drugarice, koje je Mili "zadužio" da mu jave kad god dolazi u Srbiju. Mada je ona tad bila u vezi, rekao joj je: "Sad ćeš ti to da prekineš, od sutra smo nas dvoje zajedno."

Tako je ostalo do danas.  "Ona će za mene uvek biti obasjana suncem i kad bude imala 80 i sad i kad sam je prvi put ugledao. Moja snaga, moja pamet, moja ljubav... moja", napisao joj je u jednoj posveti Mili.

Instagram / miligramofficial A veridba je bila - kao u ljubavnom romanu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna